Akcijske korpe

Apsolutni hit u velikim marketima su akcijske korpe, a od sada akcijske korpe i parazit police predviđene za manje markete. Kao se tržišta razvijaju, razvija se i način poslaovanja. Sve zastupljenija akcijska mjesta koja uglavnom svaki dobavljač plaća od sada su mnogo ljepša, funkcionalnija i zauzimaju sve manje mjesta u marketima.
Parazit police se montiraju na bokove čeonih elemenata gondola. Mogu biti sa perforacijom za kačenje kukica, policama ili pak sa manjim košarama. Jako malih dimenzija kako ne bi uticale na hodne koridore u marketima, a sa druge stane jako funkcionalne jer je jednostavno moraju primjetiti.
Akcijske korpe koje danas imamo su napredovale, tako da sana imaju točkiće za lakšu manipulaciju, pomično dno sa kojim jasno određujemo dubinu – kapacitet akcijske košare, kako I različite nadgradnje. Najčešče su žičane a u našoj ponudi polaze od dimenzije 40x40x85cm I idu sve do 80x120x85cm. Mogu se brendirati ili označavati tako da šalju jasne marketinške poruke.Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja o proizvodim i uslugama, kontaktirajte nas putem kontakt forme, e-mailom ili pozovite kontakt telefon.

Imate pitanje?