Oprema za označavanja

Pratite trendove tržišta i najuspješnijih trgovačkih lanaca tako što ćete što prije početi direktnu komunikaciju sa vašim kupcima kroz označivače akcija, roba i noviteta. Nudimo vam više tipova označavanja u prodajnim objektima tako što podjednako obraćamo pažnju i na vertikalnu i na horizontalnu komunikaciju. Najćešća horizontalna komunikacija je različitim voblerima na policama, kasetnim cjenovnicima na voću i povrću te  prstenastim, igličastim ili stopnim nosačima folija u rashladnim uređajima za direktnu promociju artikala.
Vertikalnom komunikacijom učinite boravak kupaca prijatnijim tako što ćete im u stropnom područiju dati jasne smjernice gdje je koji odjel, a isto tako podnim oznakama voditi do akcijskih prostora. Tu je tek početak jer smo za vas pripremili mnoštvo dodataka za prodaju kako bismo vama smanjili kalo, a kupcu približili proizvod i oslobodili ga u kupovini kako bi lakše donosio odluke o kupovini.

 

 Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja o proizvodim i uslugama, kontaktirajte nas putem kontakt forme, e-mailom ili pozovite kontakt telefon.

Imate pitanje?