Kolica i košare

Svakako neizostavan dio opreme svakog prodajnog objekta su kolica I košare za kupovinu. U zavisnosti od veličine  i tipa prodajnog objekta, našim kupcima nudimo različite veličine košara i kolica za kupovinu kako bismo obezbijedili što veću udobnost potrošača u prodajnim objektima. Trenutno najzastupljenije su košare za kupovinu od plastike sa jednom ili dve ručke. Sve plastične korpe u našem asortimanu su izrađene u skladu sa EU normama o korištenim materijalima. Mogu biti različitih veličina (zapremina), a najčešće su 18l i 22l.

Proizvod koji neprestano osvaja tržište je korpa za kupovinu sa teleskopskom ručkom koja omogućuje veće kupnje bez upotrebe kolica, što je idealno za brze gradske markete. Najčešća zapremina je 36l.

U pogledu kolica za kupovinu imamo najširu lepezu dobavljača. Tako da smo u mogućnosti ponuditi žičana, plastična ili hibridna kolica za kupovinu koja mogu imati mnoštvo dodatne opreme, između ostalog kuku za kesu, sjedalicu za djecu, dodatnu ladicu za lomljivu robu, antistatiču traku, donju podršku za kabastiju robu, različite vrste točkova za različite namjene kao i prostore predviđene za personalizaciju. Od najjeftinijih kolica Kineskih proizvođača pa do najekskluzivnijih evropskih proizvođača koji drže primat u razvoju materijala, čvrstoće i ergonomije koji nude čak i providna kolica koja imaju otvore specijalno dizajnirane da ne zadržavaju tečnosti prilikom održavanja.

 Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja o proizvodim i uslugama, kontaktirajte nas putem kontakt forme, e-mailom ili pozovite kontakt telefon.

Imate pitanje?